Ton Sieben

Fotografie

Portfolio

Blader door de albums hieronder of selecteer een andere categorie.

Carnaval

Carnavalsparade Horst 2024

Gezellige drukte tijdens de Carnavalsparade. Goede artiesten en publiek dat er zin in had. Hierbij een impressie vanaf het Lambertusplein

Carnaval

Gekke Maondaag Gr’vorst 2024

Een mooie gevarieerde optocht trok dit jaar door de straten van Grubbenvorst. Dankzij het mooie weer stonden er heel veel toeschouwers langs de kant.

Carnaval

Vastelaovesoptocht Hegelsom 2024

Mooi op tijd trok een bonte stoet door de straten van Hegelsom.Ondanks de afwezigheid van zon waren de weergoden ons toch goed gezind. En dat voor de 4de dag op rij. Heerlijk.

Carnaval

Kinderoptocht Horst 2024

Een korte maar kleurrijke Kinderoptocht trok “Vastelaovesmaondaag” door het centrum van Horst richting de Mèrthal. Een lekker zonnetje zorgde er voor dat er veel mensen langs de route waren komen kijken. De deelnemers vonden het prachtig.

Carnaval

Vastelaovesoptocht Horst 2024

Wat een mooie optocht dit jaar in Horst. En dankzij het mooie weer waren de vele toeschouwers langs de kant erg tevreden.

Evenementen

Elfia Arcen 2023

Elfia in Arcen was dit jaar zonnig en warm. Heel veel fantasiefiguren hadden dan ook last van de warmte omdat ze zo dik aangekleed waren. Anderen vonden de warmte wel prettig met hun schattige kledij. Al met al een geslaagd weekend,

Carnaval

Optocht Hegelsom 2023

Een kleurrijke optocht was er te zien in Hegelsom, waarbij de plaatselijke actualiteit de boventoon voerde.

Carnaval

Optocht Horst 2023

De niet al te lange optocht van Horst dit jaar was een bonte verzameling van actualiteit en kolder.

Carnaval

Horster Parade 2023

“t Waas enne gezellige drukte beej de Horster Parade dit jaor. Al waas de wachtrij um op ’t plein te komme waal erg lang.

Carnaval

Gekke Maondaag Lottum 2023

Bij lenteachtige temperaturentrok maandag 13 februari een bonte stoet aan “vastelaovesgekke”door Lottum. Het in grootte getale aanwezige publiek zag de mooiste creaties aan zich voorbij trekken.

Carnaval

Gekke Maondaag Velden 2023

Bij de Gekke Maandag in Velden Was er een stevige koude wind. De deelnemers aan de optocht mocht dat echter niet deren. Zie de foto’s

Carnaval

Gekke Maondaag Gr’vorst 2023

Gekke Maandag was dit jaar op 6 februari. Bij een lekker temperatuurtje was het voor de deelnemers – en de toeschouwers aan de optocht een waar feest.

Carnaval

Vastelaovend Venlo 2022

Onder een stralend blauwe hemel werd er in Venlo weer een ouderwetse straatcarnaval gevierd. Deze foto’s zijn genomen op de Alde Mêrt, ’t Stadhoés en de Parade.

Carnaval

Horster Parade 2022

Na de Coronaperikelen was het een feest om weer op de Horster Parade te kunnen zijn. Deze foto’s getuigen daarvan.

Carnaval

Optocht Hegelsom 2020

Bij een fris windje trok in Hegelsom een korte maar kleurrijke optocht voorbij. Het publiek liet het eigenlijk een beetje afweten. Voor diegene die deze optocht gemist hebben hier toch nog enige foto’s.

Carnaval

Horster Parade 2020

Met wat harde wind maar wel droog begon de Horster Parade. Vanaf 18.00 uur begon het te regenen en het daarna niet meer opgehouden. Ondanks dat we drijfnat zijn geworden was het toch een geslaagd feestje.

Carnaval

Gekke Maondaag Lottum 2020

Tijdens de Gekke Maondaag Optocht in Lottum liet het weer de organisatie in de steek. Flinke regenbuien en een klap onweer zorgden er voor dat de toeschouwers weg bleven. De deelnemers lieten zich er echter niet door uit het veld slaan, getuige deze foto’s.

Allerlei

Omgeving Kapelletje van Genooi

De omgeving van het Kapelletje van Genooi in Venlo is in de lente, zomer en herfst best mooi. Nu tijdens de winterperiode viel het erg tegen.

Allerlei

IJspret

In Venlo is er elk jaar tijdens de Kerstperiode een schaatsbaan voor de Maaspoort. Ook dit jaar was het erg druk op de baan.

Natuur

Paddestoelen

Deze foto’s zijn genomen in Horst, gewoon in een woonwijk.

Evenementen

Politie Demodag Roermond 2019

Op gezette tijden geeft de Politie Limburg demonstraties over wat je zoal bij de Politie kunt doen. Deze keer was Roermond aan de beurt.

Evenementen

Elfia 2019

Elfia wordt elk jaar gehouden in de Kasteeltuinen in Arcen. Dit jaar was het weer een bonte verzameling van prachtige kostuums en vreemd uitgedoste wezens.

Natuur

Mariapeel America

De Mariapeel in America op een mistige morgen. De bedoeling was de zonsopkomst te fotograferen, maar de zon liet zich door de dikke mist niet zien.

Carnaval

Horster Parade 2019

Bij uitzonderlijk mooi weer vond ook deze keer weer de Horster Parade plaats op het Wilhelminaplein in Horst.

Natuur

Vogels Maasboulevard Venlo

Bij de Maasboulevard in Venlo zitten heel veel watervogels zoals eenden, ganzen, waterhoentjes en natuurlijk meeuwen.

Carnaval

Gekke Maondaag Grubbenvorst 2019

Tijdens uitzonderlijk mooi weer is de Gekke Maondaag Optocht van Grubbenvorst bekeken door het in grote betalen opgekomen publiek. De optocht was zeker de moeite waard.

Evenementen

Kerstwandeling Kasteelse bossen 2018

Elk jaar op 3de kerstdag (27 december) vindt in Horst de traditionele Kerstwandeling plaats. Het aantal wandelaars varieert, afhankelijk van het weer, maar het aantal wandelaars blijft ieder jaar maar stijgen.

Carnaval

HorsterParade 2018

Op zaterdag voor Carnaval vindt altijd op het Wilhelminaplein in Horst de HorsterParade plaats.